Reisverhalen

Wil je ook een review achter laten, klik dan hier.

Camper “6 persoons”  Fam. van der Ham – Nederland

Tussen de buien door probeert de zon er wel doorheen te komen. Alle restaurants nog dicht, dus wat gaan we doen?? Dan maar eten bestellen en binnen in de camper langs de Maas opeten en genieten van de boten die langs komen. 1 van de leuke ervaringen met de camper.
We zijn een week weg geweest en hebben genoten. Jammer genoeg was het koud, maar zo hebben we het “binnen leven” in de camper goed kunnen ervaren en met 3 kinderen was dit goed te doen. Van alle gemakken voorzien, alles was prima geregeld.
Dankjewel !!

Camper “Volkswagen T5”  Fam. A. Ribbers – Normandië en Bretagne en moezelstreek in Duitsland

In augustus 2020 twee weken met de camperbus Roos rondgetoerd door Frankrijk en Duitsland (Normandie, Bretange en langs de Moezel in Duitsland) de .Voor ons was dit het eerste avontuur met een camper We hadden super zomerweer, dus weinig binnen vertoefd. Zeer prettige en comfortabele camperbus. Goed te parkeren in de dorpjes en steden om een kort bezoek te kunnen brengen. Via de camper app leuke camperplekken gehad.(van kamperen bij een plaatselijke fruitboer tot een gratis parkeerplek met uitzicht op een romantisch kasteeltje) De uitleg van Erik voordien is als zeer prettig ervaren, zoals ook het tussentijdse appje om te vragen hoe het ging. Helaas werd de koelkast niet opgeladen tijdens het rijden en waren we genoodzaakt telkens wel een stroompunt te hebben bij onze overnachtingsplek.
Onze toekomstdroom is ooit een eigen camper aanschaffen, maar we willen voor een volgende keer eerst een iets grotere camperbus gaan proberen met toiletvoorziening en iets meer leefruimte.
Het camper gevoel van vrijheid in doen en laten is een geweldige ervaring geweest!

Camper “Bloem” Haggeman – Engeland

Met z’n drieën zijn we met de camper naar Engeland gereisd. Voor we vrijdags vertrokken zijn we donderdagavond goed door Erik geïnformeerd! Alles werd duidelijk beschreven en bekeken.

Vrijdag vroeg in de ochtend weg gereden. We wilde lekker rustig aan doen en hadden ook ruim gepland qua tijd. Het rijden was al een beleving opzich! Via Calais hebben we de eurotunnel genomen richting Folkstone. Dit was prima te doen met de camper. Binnen 45 minuten waren we in Engeland.

De Camper is erg ruim en heeft een moderne uitstraling en is van vele gemakken voorzien. Ook heeft de camper een mooi uitschuifbare luifel. Tevens is de camper voorzien van tuinstoelen zodat je lekker onder de luifel kunt zitten.

Al met al een echte aanrader! Mochten we weer een camper nodig hebben dan weten we waar we moeten zijn! Bedankt Erik!!

Camper “Olly” Fam. Stemerding – Polen

Wij wilden naar Polen een weekje offroad rijden en zochten een camper die een autoambulance kon trekken. Op advies van Erik hebben we camperbus Olly mee genomen en dat is ons prima bevallen. De reis is prima verlopen en we hebben prima geslapen.

Camper “Bloem” Fam. Wiggers – Zuid Frankrijk

Eind augustus, begin september zijn we een kleine 3 weken met camper Bloem naar Zuid Frankrijk(Provence) geweest. Speciaal voor dochter Lise (2 jaar) had Erik een top constructie gemaakt voor het campingbedje, zodat we het zitje niet hoefde om te bouwen en mevrouw t.a.t. naar haar bedje kon. Goede service bij ophalen en wegbrengen (uitgebreide uitleg over de camper), professioneel maar toch heel persoonlijk. Complete, goed uitgeruste camper. Een aanrader (ook met kleine kinderen)..

Uitstekende ervaring opgedaan met Mijncamperhuren.nl! Voor ons als stallingsadres van onze eigen camper. Vriendelijk en goed geholpen. Erik neemt de tijd voor je en er is niet snel iets te veel gevraagd. Plezierig in het contact. Aan te raden! Arie van Loopik.

Reisverslag Olly: “Misschien kopen we later wel een camper”, dat was altijd onze droom. Maar met behulp van mijncamperhuren.nl kon onze wens al eerder vervuld worden door er één te huren. Onze keus viel op de Mercedes “Olly”, omdat we met zijn tweeën zijn. Een compacte camper die in een handomdraai als slaapplaats omgetoverd kan worden.
De reis ging in juni van dit jaar naar Denemarken, een ideaal land met veel natuur, rust en interessante steden. Onze eerste nacht hebben wij op een parkeerplaats bij Hamburg gestaan te midden van andere camperbewoners. Hutje mutje, niets voor ons. Daarom snel de app gedownload met Europese camperplekken die Erik ons had aangeraden.
Onze aandacht ging vooral uit naar goede beoordelingen en weinig plaatsen. Nou, dat is gelukt. Op de eerste plek in Zuid Denemarken logeerden wij bij een boer met maar 5 camperplaatsen, praktisch tussen de korenvelden en van alle gemakken voorzien (aparte douche en wc, kleine keuken met afwasgelegenheid en zelfs Wifi). Na 5 dagen zijn we verder getrokken naar het eiland Funen. Daar hadden we weer een prachtige plek nabij een privé-strandje met als gezelschap: twee schapen. Ook hier kwamen we, mede door het mooie weer, goed tot rust. Uiteindelijk zijn we naar het westen getrokken maar daar was het bewolkt, waaide het hard en lag de temperatuur 10 graden lager. Dus hebben we de laatste dagen weer op de camperplaats doorgebracht waar het ons eerder zo goed beviel. Het is comfortabel reizen met een camper en je hebt alles bij de hand. Zelfs een paar vouwfietsen

Camper “Roos” Fam. Verlijsdonk – Zweden

De laatste twee weken van Juni 2019 zijn wij met Camper Roos naar Zweden en Denemarken geweest. Niet gehinderd door enige ervaring met campers was dit toch wel spannend voor ons….. Volkomen ten onrechte: dank zij de perfecte uitleg van Erik en zijn oog voor detail hebben wij een super vakantie&ervaring gehad! De camper reed als een zonnetje en is erg compleet uitgerust. We sliepen erg goed, heerlijk eten, lekker weer en schitterende omgeving: wat wil een mens nog meer? Het gebruik van de camper was erg makkelijk en geeft je een echt gevoel van vrijheid! Kortom: een echte aanrader voor iedereen en Erik: bedankt voor je goede uitleg en zorgzaamheid, we hebben dit echt op prijs gesteld. We komen zeker terug voor een volgende keer. Groet Fam. Verlijsdonk

Camper “Olly” Fam. Winkelman – Normandië

Na jaren gekampeerd te hebben met een caravan, wilden wij wel eens weten hoe het ons zou bevallen met een camper. Via Google kwamen we terecht bij “Mijncamperhuren.nl”, lekker dichtbij vanaf onze woonplaats Zelhem. Makkelijk bij het ophalen en wegbrengen. Na informatie over de mogelijkheden nam de eigenaar alle tijd om ons van alles uit te leggen over deze Mercedes Sprinter. Omdat wij totaal geen rij-ervaring hadden, hebben we zelfs van tevoren met hem een proefritje mogen maken om goed voorbereid op de weg te kunnen. Naast alle mondelinge informatie kregen we ook een uitgebreide handleiding mee om onderweg nog eens na te kunnen slaan, een geruststellende gedachte. Wij zijn, half mei, twee en een halve week wezen trekken langs de Normandische kust. Wij hebben wel steeds campings aangedaan, want we werden niet erg enthousiast van camperplaatsen die we zagen. Niet meer dan parkeerplaatsen voor campers, in rijtjes opgesteld zonder privacy, maar ieder zijn smaak. Op de campings hadden we tenminste elektriciteit, goed sanitair en gelegenheid om te douchen. Het is dat de camper en wij trouwens ook terug moesten, maar we hadden het zeker nog wat langer kunnen uithouden. Het is ons uitstekend bevallen, een aanrader dus! Fam. Winkelman

Camper “Roos” Fam. Nijkamp – Limburg en Noord Holland

“Afgelopen week met een camper op pad geweest van Mijncamperhuren.nl. Super goed bevallen. Snel contact via e-mail en telefoon. En de camper was echt top! In de zomer huren wij deze camper opnieuw, maar dan voor 2 weken”

Camper “Lelie” Fam. Huisken – Zwitserland

Nette camper, vriendelijke service. Contact met de eigenaren verliep vlot en hebben ons goed voorzien van extra informatie. Eigenaren namen alle tijd om alles uit te leggen bij ophalen en ook bij terugkomst. Ophalen van de camper goed te vinden en ruime parkeerplaats om goed om de camper heen te kunnen lopen. De camper heeft genoeg vermogen om de mooie bergtoppen van Zwitserland te beklimmen. Hierdoor alles kunnen zien en met een veilig gevoel berg op en af gereden. Het leefcomfort in de camper was prima. De bedden sliepen goed. Deze camper heeft zeker bijgedragen aan een prachtige vakantie.

Motortrailer Harrie en vrienden

We hebben bijna 2 weken met de motoren genoten van de mooie wegen in de Spaanse Pyreneeën. De trailer lag heerlijk achter de auto. Hierbij een foto van de motoren op de aanhanger. Dit beviel ons beter dan met de motoren op de trein. Super bedankt voor het huren, ging perfect zo. Vr. Gr. Harrie

Camper “Lelie” Fam. Brokken – Zweden

In de zomer van 2018 hebben wij met ons gezin van 5 personen een rondreis gemaakt door Zweden met de camper “Lelie” van Mijncamperhuren.nl. Het was een mooie manier van reizen, mede omdat de camper van alle gemakken voorzien is en er een krachtige motor in zit. Wij komen zeker terug om deze camper weer te huren.

Camper “Roos” Fam. Semmekrot – Noorwegen

Hier met tevredenheid een camper gehuurd. Super service en aardige mensen die heel goed hun best doen met duidelijke uitleg, geen vraag is te gek. Het is zeker niet de nieuwste camper, en in de bergen in Noorwegen had hij het af en toe even moeilijk maar o.a. de camper heeft ons een fantastische vakantie bezorgd. We hebben de camper 2,5 week gehuurd was onze eerste keer maar zeker niet de laatste. Een aanrader!!

Camper “Lelie” Vrienden Mekkenholt – F1 Duitsland

Naar de F1 van Duitsland geweest met een mooie, ruime en goed uitgeruste camper. Zelfs voor niet campeerders was dit goed te doen. Ookal hadden wij de heenreis wat kleine problemen, waar niemand debet aan had, hebben wij een top reis gehad. Deze problemen werden ook adequaat opgelost. Mochten wij weer een camper nodig hebben zullen we zeker weer contact opnemen. Top!

Camper “Roos” Fam. van Beest – België
Familie van Beest – Capelle aan de IJssel:

Wat hebben wij een leuke spannende nieuwe ervaring gehad! Toptijd in de Roos Camper!! Van Rotterdam naar Hengelo,Hengelo naar Ardennen.Ardennen terug naar Capelle en terug gebracht in Hengelo!! Overal kwamen we wel wat later dan afgesproken, verkeershinder, het nog even wennen aan het rijden met de camper, immers mijn aller eerste keer! Het was écht goed te doen!! Zulke hartelijke en vriendelijke mensen, het was allemaal geen probleem! Bedankt, voor jullie vertrouwen!! Het was heerlijk, zalig gereden, de dag van regen, film kunnen kijken. Goed geluid en écht de camper is van alle gemakken voorzien! Van de 4 dagen heb ik zalig vers kunnen koken met de mee gebrachte Marley Spoon.
Beslist voor herhaling vatbaar. Tot gauw!

Camper “Roos” Roparun Hair4her

Afgelopen Pinksterweekend hebben wij gebruik mogen maken van de camper van Mijncamperhuren.nl. Van te voren was de verhuur al goed geregeld en waren al onze vragen al beantwoord. Wij hebben genoten van de camper op alle fronten, hij heeft ons gebracht op de plekken waar we wilde zijn en op de staanplaatsen hebben wij in en rondom de camper goed kunnen vertoeven. De camper is van alle gemakken voorzien en wij hebben ervan genoten!

Hair4Her Roparun 2018

 

    Fijn dat je een reisverhaal of review wilt achter laten. Wij tonen in het bericht uitsluitend je achternaam en de bestemming. Hiermee is het redelijk anoniem, maar het verhaal toch ook persoonlijk.