Reisverhalen

Camper “Lelie” Fam. Huisken – Zwitserland

Nette camper, vriendelijke service. Contact met de eigenaren verliep vlot en hebben ons goed voorzien van extra informatie. Eigenaren namen alle tijd om alles uit te leggen bij ophalen en ook bij terugkomst. Ophalen van de camper goed te vinden en ruime parkeerplaats om goed om de camper heen te kunnen lopen. De camper heeft genoeg vermogen om de mooie bergtoppen van Zwitserland te beklimmen. Hierdoor alles kunnen zien en met een veilig gevoel berg op en af gereden. Het leefcomfort in de camper was prima. De bedden sliepen goed. Deze camper heeft zeker bijgedragen aan een prachtige vakantie.

Camper “Lelie” Fam. Brokken – Zweden

In de zomer van 2018 hebben wij met ons gezin van 5 personen een rondreis gemaakt door Zweden met de camper “Lelie” van Mijncamperhuren.nl. Het was een mooie manier van reizen, mede omdat de camper van alle gemakken voorzien is en er een krachtige motor in zit. Wij komen zeker terug om deze camper weer te huren.

Camper “Roos” Fam. Semmekrot – Noorwegen

Hier met tevredenheid een camper gehuurd. Super service en aardige mensen die heel goed hun best doen met duidelijke uitleg, geen vraag is te gek. Het is zeker niet de nieuwste camper, en in de bergen in Noorwegen had hij het af en toe even moeilijk maar o.a. de camper heeft ons een fantastische vakantie bezorgd. We hebben de camper 2,5 week gehuurd was onze eerste keer maar zeker niet de laatste. Een aanrader!!

Camper “Lelie” Vrienden Mekkenholt – F1 Duitsland

Naar de F1 van Duitsland geweest met een mooie, ruime en goed uitgeruste camper. Zelfs voor niet campeerders was dit goed te doen. Ookal hadden wij de heenreis wat kleine problemen, waar niemand debet aan had, hebben wij een top reis gehad. Deze problemen werden ook adequaat opgelost. Mochten wij weer een camper nodig hebben zullen we zeker weer contact opnemen. Top!

Camper “Roos” Fam. van Beest – België
Familie Van Beest – Capelle aan de IJssel:

Wat hebben wij een leuke spannende nieuwe ervaring gehad! Toptijd in de Roos Camper!! Van Rotterdam naar Hengelo,Hengelo naar Ardennen.Ardennen terug naar Capelle en terug gebracht in Hengelo!! Overal kwamen we wel wat later dan afgesproken, verkeershinder, het nog even wennen aan het rijden met de camper, immers mijn aller eerste keer! Het was écht goed te doen!! Zulke hartelijke en vriendelijke mensen, het was allemaal geen probleem! Bedankt, voor jullie vertrouwen!! Het was heerlijk, zalig gereden, de dag van regen, film kunnen kijken. Goed geluid en écht de camper is van alle gemakken voorzien! Van de 4 dagen heb ik zalig vers kunnen koken met de mee gebrachte Marley Spoon.
Beslist voor herhaling vatbaar. Tot gauw!

Camper “Roos” Roparun Hair4her

Afbeelding kan het volgende bevatten: huis, lucht, boom en buitenAfgelopen Pinksterweekend hebben wij gebruik mogen maken van de camper van Mijncamperhuren.nl. Van te voren was de verhuur al goed geregeld en waren al onze vragen al beantwoord. Wij hebben genoten van de camper op alle fronten, hij heeft ons gebracht op de plekken waar we wilde zijn en op de staanplaatsen hebben wij in en rondom de camper goed kunnen vertoeven. De camper is van alle gemakken voorzien en wij hebben ervan genoten!

Hair4Her Roparun 2018