Camperplaatsen

Campercontact van NKC

Met de app Campercontact heb je informatie over meer dan 24.000 camperlocaties in 50+ landen altijd binnen handbereik. De app is gevuld met gedetailleerde informatie over camperplaatsen, serviceplaatsen en campervriendelijke campings. Gebruikers kunnen actief een bijdrage leveren door nieuwe camperlocaties, foto’s en beoordelingen aan de app toe te voegen. Ook kunnen camperbezitters, met behulp van navigatiesoftware op hun smartphone of tablet, routes naar camperplaatsen bepalen en de locatie markeren waar ze hun camper geparkeerd hebben.

De app functioneert ook offline, waardoor roamingkosten in het buitenland geen rol spelen. De app is compatibel met smartphones en tablets met een iOS en Android-besturingssysteem (de meest gangbare modellen).

Je kan gratis de proefversie van de app via de app store van Apple en via Google Play downloaden. In deze gratis versie is een deel van de volledige database toegankelijk. Op deze manier kan je testen of de app aan jouw wensen voldoet voordat je de volledige versie aanschaft. De volledige versie van de app kost € 5,99 per jaar.

Klik op een van onderstaande buttons om de app te downloaden.