Wij zijn een gezin met 3 jonge kinderen uit de Achterhoek en hebben sinds kort een camper. Dit voorjaar hebben wij ontdekt wat "Camperen" is. Gewoon lekker toeren over de mooiste weggetjes en door de leukste dorpjes rijden. Gevoel van vrijheid en geen vaste bestemming, maar gewoon onderweg een camperplaats pakken. Het Camperen is een unieke ervaring, die wij graag willen delen met anderen, vandaar dat wij onze camper te huur aanbieden voor een leuke prijs.

 

Onze camper

Onze camper is in 2018 meerdere keren naar Noorwegen, Zweden en Denemarken geweest. De scandinavische landen zijn zeer geschik om per camper te beleven. Je mag namelijk overal vrij Camperen, je betaalt dus alleen huur de camper en de brandstof.

 

Wil je deze zomer ook lekker met z'n tweeën of met het gezin er op uit met de camper? Onze ruime 6 persoons camper is dan wat voor jou! De camper heeft drie 2 -persoons bedden en 6 gordel plaatsen. Onderin de camper is een bagageruimte waarin je extra fietsen of koffers en tassen kunt opbergen. Met een rijbewijs B mag je rijden in onze camper en je moet minimaal 23 jaar zijn.

Achterin de camper is een vast 2 persoons bed met een goede instap door een uitschuifbaar trapje. Hierdoor is de camper ook zeer geschikt voor de oudere vakantieganger. De camper ziet er verzorgd uit en door de dakramen en het verhoogde plafond zijn de campers heerlijk licht van binnen.

 

Beleef ook unieke momenten met onze campers op de mooiste plekjes in Europa.

 

Het is echt een heerlijke familie-camper!

Over ons

gallery/person-916181_1280
Google Review Camper huren