gallery/camper denemarken

Foto bij boot in Hamburg - Denemarken

Google review

Whatsapp berichten

gallery/reisverhaal april 2018 papen - zweden
gallery/screenshot_20180404-213148
gallery/person-916181_1280

Wij zijn een gezin met 3 jonge kinderen uit de Achterhoek en hebben sinds kort een camper. Dit voor jaar hebben wij ontdekt wat "Camperen" is. Gewoon lekker toeren over de mooiste weggetjes en door de leukste dorpjes rijden. Gevoel van vrijheid en geen vaste bestemming, maar gewoon onderweg een camperplaats pakken. Het Camperen is een unieke ervaring, die wij graag willen delen met anderen, vandaar dat wij onze camper te huur aanbieden voor een leuke prijs.

 

Onze camper

Onze camper gaat is dit jaar 2 keer naar Denemarken geweest. De scandinavische landen zijn zeer geschik om per camper te beleven. Je mag namelijk overal vrij Camperen, je betaalt dus alleen huur de camper en de brandstof.

 

Wil je deze zomer ook lekker met z'n tweeën of met het gezin er op uit met de camper? Onze ruime 6 persoons camper is dan wat voor jou! De camper heeft drie 2 -persoons bedden en 6 gordel plaatsen. Onderin de camper is een bagageruimte waarin je extra fietsen of koffers en tassen kunt opbergen. Met een rijbewijs B mag je rijden in onze camper en je moet minimaal 23 jaar zijn.

Achterin de camper is een vast 2 persoons bed met een goede instap door een uitschuifbaar trapje. Hierdoor is de camper ook zeer geschikt voor de oudere vakantieganger. De camper ziet er verzorgd uit. Door het dakraam en het verhoogde plafond is de camper heerlijk licht van binnen.

 

Beleef unieke momenten met onze camper op de mooiste plekjes in Europa.

 

Het is echt een heerlijke familie-camper!

Over ons