Motor vakantie

Vanaf deze zomer is het ook mogelijk om je motor mee te nemen achter onze camper. We verhuren nu ook een "nieuwe" motortrailer. Lees meer...

Campingcard
gallery/iphone-5-campercontact

Campercontact

Met de app Campercontact heb je informatie over meer dan 24.000 camperlocaties in 50+ landen altijd binnen handbereik. Lees meer....

Goed verzekerd

De campers zijn goed verzekerd. All inclusief, pechhulp onderweg en vervangend vervoer bij calamiteiten, ook voor huurders. 

NKC camper huren

ACSI Campingcard voordeelpas

Met de ACSI Campingcard kampeert u voordelig in het laagseizoen Lees meer. 

Camperplaats

Met de app Campercontact heb je informatie over meer dan 24.000 camperlocaties in 50+ landen altijd binnen handbereik. De app is gevuld met gedetailleerde informatie over camperplaatsen, serviceplaatsen en campervriendelijke campings. Gebruikers kunnen actief een bijdrage leveren door nieuwe camperlocaties, foto’s en beoordelingen aan de app toe te voegen. Ook kunnen camperbezitters, met behulp van navigatiesoftware op hun smartphone of tablet, routes naar camperplaatsen bepalen en de locatie markeren waar ze hun camper geparkeerd hebben.

De app functioneert ook offline, waardoor roamingkosten in het buitenland geen rol spelen. De app is compatibel met smartphones en tablets met een iOS en Android-besturingssysteem (de meest gangbare modellen).

gallery/apple-download
gallery/iphone-5-campercontact
gallery/android-download
gallery/person-916181_1280

Je kan gratis de proefversie van de app via de app store van Apple en via Google Play downloaden. In deze gratis versie is een deel van de volledige database toegankelijk. Op deze manier kan je testen of de app aan jouw wensen voldoet voordat je de volledige versie aanschaft. De volledige versie van de app kost € 5,99 per jaar. 

Klik op een van onderstaande buttons om de app te downloaden.